Полицията от Столична дирекция снощи е овладяла трите регламентирани и

...
Полицията от Столична дирекция снощи е овладяла трите регламентирани и
Коментари Харесай

СДВР: Няма задържани лица след двата нерегламентирани протеста снощи

Полицията от Столична дирекция нощес е овладяла трите регламентирани и двата нерегламентирани митинга. Това удостовери комисар Радостин Стойчев от Столична дирекция на вътрешните работи на брифинг по-рано през днешния ден.

„ Имаше две нерегламентирани протестни мероприятия. Това, което се организира на площад „ Независимост “ и пред постройката на Българска национална телевизия “, сподели той.

Около 20:00 часа, когато бе хвърлянето на яйца по постройката на Министерски съвет, е потърпевш един служител на реда, който е бил ударен в окото с яйце, само че за благополучие провалите не са съществени и униформеният даже се появи дружно с комисар Стойчев по време на брифинга.

„ Към 21:15 часа бяха блокирани 11 кръстовища. Блокирането завърши към 23:30 часа. Само кръстовището при „ Орлов мост “ беше освободено към 00:30 часа “, добави Стойчев.

Той удостовери за случая с Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е и Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за пред постройката на Българска национална телевизия, като акцентира, че полицията не е прилагала физическа мощ против жителите, а единствено е осигурила периметър, през който да бъдат изведени двете политически фигури. Намесата на органите на реда е станала наложителна, когато са полетели бутилки с вода и кенчета от бира.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР