Полицията не е нахлула в офисите на Емко, а е

...
Полицията не е нахлула в офисите на Емко, а е
Коментари Харесай

Валентин Радев призна: Полицията влезе в ”ЕМКО” да пази данъчните

Полицията не е нахлула в офисите на ”Емко ”, а е влезнала на инспекция, както го прави по Черноморието - по покана на Национална агенция за приходите. ”Ние не нахлуваме, ние присъстваме и в случай че има потребност, спомагаме ”, призна министър Валентин Радев в Народното събрание, като удостовери, че след връщането на лиценза на компанията е влезнала инспекция на данъчните. " Винаги, когато Национална агенция за приходите или различен държавен орган ни помоли, ние участваме ", разясни Валентин Радев, само че не загатна от какво тъкмо са били обезпокоени данъчните, та са поискали служител на реда да стои зад тила им. Министърът дефинира дейностите на полицията като " рутинни ".

Сега се чака какво ще открият данъчните, защото те не са в " ЕМКО " с цел да правят рутинна работа, а са изпратени там с избрана цел. Дали това не е нов метод да не се допусне предприятието да работи със настоящия си притежател, ще стане ясно до дни. Самото закъснение на решението за връщане на лиценза на завода бе направено с избрана цел, която в стопански аспект бе постигната-договорите му към този момент се извършват от ВМЗ Сопот.

Въпреки общителната усмивка на Емил Караниколов, той надали е изоставил концепцията си за отнемането на военния цех от притежателя му. Така че идващите дни ще покажат какво тъкмо ще вършат тримата министри, набъркани в тази каша- Караниколов, Каракачанов и в този момент и Радев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР