Полицията продължава да търси беглеца в Костенец, заподозрян за две

...
Полицията продължава да търси беглеца в Костенец, заподозрян за две
Коментари Харесай

Разкриха покъртителни подробности от затворническото минало на убиеца Зайков

Полицията продължава да търси беглеца в Костенец, обвинен за две убийства. Вече десети ден няма диря от Стоян Зайков, а градът и покрайнините са под блокада, оповестява Нова телевизия.

"Той след пандиза е различен човек, като Вапцаров - "В пандиза попаднал на хора и станал човек " и си бил доста почтен човек и смислено семейство и потрес, просто не са очаквали. Спрял е да краде ", споделя Калин Ангелов.

В събота полицията откри оръжие в гориста околност покрай пчелни кошери. Според локалните, откритото оръжие е допустимо и да не е на беглеца. „ Тази пушка, която са намерили, няма нищо общо с този човек, тъй като тук в нашия край, всеки четвърти има някакво старинно по тип нелегално оръжие”, споделя още Ангелов.
„ Аз нямам, само че в случай че имах и аз ще потегли да я укривам, тъй като те потеглят да ревизират всички къщи наред и просто някой човечец си е решил да си скрие пушката, тъй като знае ли… Може да го ревизират и него”, уточни още той.
10 дни след първото ликвидиране в региона, напрежението в града не понижава. „ В село Горна Василица и региона още веднъж има гориста околност. Там също има едва населявани места. Това е главно вилен регион, в който има вили на хора от София и други градове на страната. Местното население е доста малко, тъй че има опция да се укрива в разнообразни необитаеми имоти”, разяснява Георги Янакиев, секретар на община Костенец.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР