Полицията нахлу в парламента на ДР, след като сблъсъците, продължаващи

...
Полицията нахлу в парламента на ДР, след като сблъсъците, продължаващи
Коментари Харесай

Бой между депутати в парламента на ДР Конго, има ранени

Полицията нахлу в Народното събрание на ДР, откакто конфликтите, продължаващи втори ден в страната, се придвижиха във висшия законодателен орган.
Напрежението е сред последователи на президента Феликс Чисекеди и поддръжниците на неговия предходник Джоузеф Кабила, заяви Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.
 900 нарушители и терористи избягаха от затвор в Конго 900 нарушители и терористи избягаха от затвор в Конго
Бойци от терористичната формация Алианс на демократичните сили нападнаха затвор, отвориха всички килии и освободиха пандизчиите. Пов...

От " борбата " в парламетна минимум един човек е ранен, тъй като се стигна до мятане на предмети - в това число столове и банки в постройката.
В понеделник депутатите поддръжници на настоящия президент разрушиха трибуната на Народното събрание, предотвратявайки провеждането на парламентарна сесия.

 Конго разгласи завършек на епидемията от ебола Конго разгласи завършек на епидемията от ебола
На 25 юни Конго разгласи завършек на епидемията от ебола, втората най-смъртоносна болест в историята, съобщи БГНЕС. За по-малко от две годин...
Напрежението не стихва последните дни. Причината - актуалният президент подписа декрет за разформироване на държавното управление. В момента болшинство имат последователите на предшественика му - Кабила.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР