Полицията на щата Индиана съобщи за значителен брой щети след

...
Полицията на щата Индиана съобщи за значителен брой щети след
Коментари Харесай

Торнадо засмука Индиана, има значителни щети

Полицията на щата Индиана заяви за забележителен брой вреди откакто в четвъртък хипотетично торнадо мина през община Уинчестър. Бяха разрушени домове и предприятия, съобщи Асошиейтед прес.

" Не разполагаме с информация за размера и положението на вредите. Не сме в положение да потвърдим тяхната локация или темперамент, " показа суперинтендантът на полицията на щата Индиана, Дъглас Картър, пред публицисти късно в четвъртък вечерта. " Има доста незнайни сега. "

По-рано през нощта, щатската полиция заяви за следствие на сигнали за смъртни случаи, само че Картър посочи, че " няма информация за доказани смъртни случаи. "



Първа оперативна група на щата Индиана беше призована, с цел да помогне при издирването в Уинчестър, град с население от към 4700 души, ситуиран на към 112 км североизточно от Индианаполис. Този екип е един от 28-те екипа за градско търсене и избавяне, които са подкрепени от Министерството на вътрешната сигурност и Федералната организация за ръководство на изключителни обстановки в Съединени американски щати.

На 120 км източно в Охайо стихии засегнаха селата Лейквю и Ръселс Пойнт, наоколо до южния завършек на езерото Индиън Лейк, съобщи Шери Тимърс, представител на окръг Логан, където са ситуирани тези села.

Кабинетът на губернатора на Охайо не заяви за смъртни случаи в щата.



 

 
 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР