Полицията на Ню Йорк в понеделник нахлу в проблемен блок

...
Полицията на Ню Йорк в понеделник нахлу в проблемен блок
Коментари Харесай

Полицията на Ню Йорк нахлува в нелегален пазар на мигранти на открито в Ню Йорк, карайки мошени търговци да се блъскат

Полицията на Ню Йорк в понеделник нахлу в проблематичен блок Jackson Heights, където мигранти мошеници търгуват с крадени артикули и проститутки измежду бял ден - един ден след разобличаване от The Post.

Полицаи и градски чиновници се събраха на противозаконния пазар навън малко след 16:30 ч., грабвайки артикули, продавани от незаконни търговци на огромна отстъпка на одеяла и плажни кърпи, сложени на тротоара по продължение на авеню Рузвелт покрай 91-ва улица.

Но по-голямата риба се изплъзна сред пръстите им — защото крадците бяха предизвестени от наблюдаващи, които наблюдават сенчестата интервенция, карайки търговците да се блъскат да опаковат стоките в чакащи джипове и да изкрещят единствено секунди преди идването на полицията.

>

„ Отговорихме през днешния ден “, сподели началникът на патрула на полицията в Ню Йорк Джон Чел на мястото на случая. „ Били сме тук и преди, без значение дали става въпрос за обществени домове, противозаконни колела, вендинг в този момент. Така че това ще бъде непрестанен развой. Щ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР