Полицията на Лос Анджелис потвърди, че е започнала разследване във

...
Полицията на Лос Анджелис потвърди, че е започнала разследване във
Коментари Харесай

Насилвани ли са деца-актьори в Холивуд - полицията разследва

Полицията на Лос Анджелис удостовери, че е почнала следствие във връзка със заканите на американския артист Кори Фелдман да изобличи имената на хората от холивудските среди, упражнявали полов тормоз против деца-актьори.
Разследването е стартирало, откакто Фелдман е подал публична тъжба. Самият той разкри това в Twitter.
В края на октомври Фелдман, който се прочу с функциите си в " Гремлини " и " Дяволчетата ", даде обещание да разкрие под формата на филм цяла група педофили в Холивуд, заемащи високи постове в киноиндустрията. Фелдман се закани да изобличи тези, които са упражнявали полов тормоз и против него през 80-те години на XX век. За задачата той провежда акция за набиране на 10 млн. $, които да отидат за снимането на лентата и за наемането на защита и юристи, осведоми БГНЕС.
В предаването на " Доктор Оз " предходната седмица Фелдман даже издаде едно от въпросните имена - това на сътрудника му артист Джон Грисъм, с който двамата са работили по два кино лентата. В ефир той разгласи, че е желал да го издаде обществено още през 2013 година в записките си, само че юристите му са го предиздвикали да замаскира името му с псевдоним, с цел да не си навлече неприятности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР