Полицията излезе с подробности за екшъна с Галин Гея, за

...
Полицията излезе с подробности за екшъна с Галин Гея, за
Коментари Харесай

В Дивия Северозапад: МВР извади подробности за екшъна с Галин Гея

Полицията излезе с детайлности за екшъна с Галин Гея, за който осведомителна организация BulNews заяви още през вчерашния ден. В 11.20 часа на предния ден, в регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца е постъпил сигнал за откраднат товарен автомобил „ Рено Мастер “, предава "Булнюз ".

Микробусът е благосъстоятелност на врачанската месарска компания „ Лалов и Вачев “.

Шофьорът спрял пред хипермаркет Медковец в града под Околчица, оставил мотора да работи и влезнал да остави поръчаните артикули с марка „ Майстор Цветко “.

В това време Галин Красенов Митов, прочут като Синеокия и Гея, се възползвал от обстановката, като скочил в кабината на возилото и потеглил с мръсна газ. Шофьорът обаче бързо схванал какво става и подал сигнал на телефон 112.

Служителите на реда реагирали стремително и почнали търсене на техния остарял познайник. След бързите издирвателни мероприятия било открито, че автомобилът се движи по основен път Е-79 в посока от Враца към Мездра.

Галин Гея направил опит да се измъкне, като слязъл от основния път на разклона за село Руска Бела и траял по остарелия път. В железничарския град полицейски екип забелязал джигита и опитал да го спре, само че той натиснал газта и траял. Полицаите почнали да преследват беглеца.

Малко по-късно обаче той аварирал и опитал да скрие откраднатото возило сред два жилищни блока, в близост от вкъщи му в Мездра. Инцидентът му изиграл неприятна смешка и след лудата гонка той бил хванат.

След направена информация, органите на реда открили, че престъпно проявения и осъждан дезертьор нямал и удостоверение за ръководство. Те създали и проба за приложимост за опиати на Синеокия.

Техническото средство отчело позитивен резултат за приложимост на амфетамин и метадон.

Припомняме, че 42-годишният Галин Митов до неотдавна беше в пандиза, откъдето е излязъл на независимост преди към 2 месеца.

През 2015 година той атакува на светофар в София служителка на куриерска компания и съумя да отмъкне от колата й към 15 000 лева

Тогава грабежът още веднъж бе бързо оголен и тъкмо поради него получи присъда и лежа зад решетките.

Нарушителят бил арестуван в период до 72 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР