Полицията излезе с официална информация за катастрофата с блъсната жена

...
Полицията излезе с официална информация за катастрофата с блъсната жена
Коментари Харесай

Вижте подробности за катастрофата с блъсната жена във Враца

Полицията излезе с публична информация за злополуката с блъсната жена във Враца, за която заяви първо BulNews.
Инцидентът стана през вчерашния ден на улица „ Никола Войводов “, известна като „ Дунав “. Около 12.10 две възрастни дами – М.Ц. на 85 години от Тишевица и 82-годишната Р.И. от Враца, тръгнали да пресичат пътя близо до ж.п. гарата, когато били пометени от „ Фолксваген “ с врачанска регистрация. Той бил ръководен от 27-годишния Ц.Н, локален гражданин. Вследствие на удара М.Ц. паднала и си блъснала главата в бордюра, след което останала да лежи неподвижно.
Свидетели на злополуката подали сигнал на тел. 112 и на мястото на случая пристигнали патрулка и незабавни медици. Пострадалата жена била прегледана на място, след което я транспортирали към болничното заведение за спомагателни прегледи. Тя е настанена в хирургичното поделение на МБАЛ „ Христо Ботев “, като заплаха за живота й няма. 82-годишната врачанка е прегледана в незабавното поделение и е освободена без пострадвания.
Ясна е и повода за злополуката. Младият мъж подхванал придвижване обратно, само че без да се увери, че зад него пътят е свободен. Той е пробван за алкохол, като тестът е негативна. Съставен му е акт, а за случилото се е известен дежурен следовател.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР