Полицията издирва собственика на камера, снимала в женската тоалетна на

...
Полицията издирва собственика на камера, снимала в женската тоалетна на
Коментари Харесай

Издирват собственика на камера, снимала в женска тоалетна

Полицията търси притежателя на камера, снимала в женската тоалетна на природоматематическата гимназия в Стара Загора, заяви Българска телеграфна агенция, като цитира Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Камерата е конфискувана и ще бъде направена техническа експертиза. На този стадий не е известно какъв брой време е работило устройството, кой и за какво го е сложил.

Сигнала за откритото записващо устройство е подала директорката на учебното заведение Николина Куличева, а от Регионалния инспекторат по образованието са уведомили министерството на образованието, посочи пред Българска телеграфна агенция началника на инспектората Татяна Димитрова.

Скритата камера е била открита в късния следобяд в петък от ученички, които са уведомили учителите, а родителите им са съобщили пред медиите.

По първични данни камерата не е предавала онлайн, а записите са били на карта. По случая в полицията е формирано досъдебно произвеждане, прецизираха от районната прокуратура в Стара Загора.
тагове камера тоалетна природоматематическа гимназия Стара Загора
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР