Полицията издирва нападателите на 14-годишния Александър, атакуван до търговски център

...
Полицията издирва нападателите на 14-годишния Александър, атакуван до търговски център
Коментари Харесай

Издирват нападателите на 14-годишния Александър, негов приятел е със синини на главата

Полицията търси нападателите на 14-годишния Александър, нападнат до търговски център в София измежду бял ден, до момента в който е с четирима другари.

Друго дете е със синини по главата, останали две - съумяват да се скрият в заведение.

Бащата на потърпевшото момче твърди, че от месеци измежду малолетните се приказва, че в региона на комерсиалния център има младежи, които атакуват.

„ С цел грабеж или и аз не знам - да си потвърждават нещо един на различен. Честно казано, аз не му разрешавам да върви там, само че не и съм предполагал, че измежду бял ден, на оживено място, може да се случи такова нещо “, разяснява пред Би Ти Ви Георги Гинев.

От Столична дирекция на вътрешните работи показва, че през последните месеци при тях са постъпвали сигнали за обири и спорове сред групи деца. Не записват обаче покачване в броя на сходни случаи в региона.

Александър е със счупена тазобедрена става, през днешния ден ще бъде опериран.

В събота следобяд той се разхождал с приятелите си към мола на „ Черни връх “.

По думите на Георги Гинев компанията на сина му не е провокирала другата група по никакъв способи. При разминаване нападателите питали „ има ли тарикати тука “. Александър и приятелите ми споделили " не " и последвал случаят.

Нападателите първо блъснали другар на най-тежко потърпевшото момче, по-късно ритат и него. Следва гонка. На към 850 метра след мола нападателите настигат Александър, бутат го и той чупи тазобедрената си става.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР