Полицията и митниците разбили схема за незаконна продажба на гориво.

...
Полицията и митниците разбили схема за незаконна продажба на гориво.
Коментари Харесай

Разкриха незаконна продажба на гориво в София

Полицията и митниците разрушили скица за противозаконна продажба на гориво. Министерство на вътрешните работи оповестява, че зад столичен магазин 55-годишен мъж наливал гориво с бензинов револвер от един товарен автомобил в различен.

При инспекцията станало ясно, че в багажника на товарната кола е инсталиран контейнер с съдържимост над 1000 литра и принадлежности за точене. Мъжът не е имал нужните документи за търговия с горива и транспорт на рискови товари.

Снимка: Министерство на вътрешните работи

В инспекцията са се присъединили чиновници на Икономическа полиция, Агенция „ Митници “ и на Изпълнителната организация „ Автомобилна администрация “.

При следствието е открито, че товарният автомобил е на компания, благосъстоятелност на 31-годишен мъж, а 55-годишният бил нает на работа от преди ден, без трудов контракт. От инсталирания контейнер, зареден с дизелово гориво, са били захранени още няколко коли, като клиентите плащали по-късно персонално на притежателя на компанията.

Снимка: Министерство на вътрешните работи

На място чиновници на Централното митническо ръководство са иззели течността от инсталирания контейнер. Съставени са протокол за осъществената инспекция и акт за установените нарушавания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР