Полицията е започнала проверка в Община Поморие.Проверяват се документи по

...
Полицията е започнала проверка в Община Поморие.Проверяват се документи по
Коментари Харесай

Акция на полицията в Община Поморие

Полицията е почнала инспекция в Община Поморие .

Проверяват се документи по един от най-големите европроекти, изпълнявани в града – този за рационализация и разширение на рибарското пристанище. Предполага се, че са разходвани средства за действия, които не са били осъществени, само че до този миг няма удостоверение на тази информация.

Проектът „ Реконструкция и рационализация на рибарско пристанище Поморие “ е на стойност над 6 млн. лв. . Дейностите по него завършиха в края на предходната година, след завършване на втория стадий. По него работи съдружие от три компании. Разследващите ревизират съмнителни разплащания , отвън обсега на поръчките по плана, както и дублирани преводи на средства за едно и също нещо.

Акцията в постройката на общината продължава и към този миг. Има данни за разпитани двама души, след правосъдна заповед. Иззети са и документи.

В момента пред постройка на общината има няколко полицейски коли , а входът е на процедура блокиран . Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Бургас удостовери само, че следствието води към плана за рибарското пристанище на Поморие, само че не даде спомагателни детайлности.

Съвсем скоро аналогична обстановка имаше и в постройката на община Бургас. След нея службите по този начин и не оповестиха публично причина за инспекцията. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР