Полицията е задържала пловдивчанина Христо, който отправи заплахи за убийството

...
Полицията е задържала пловдивчанина Христо, който отправи заплахи за убийството
Коментари Харесай

Вкараха в Психото пловдивчанина Христо, заплашвал Тошо Куката с убийство

Полицията е задържала пловдивчанина Христо, който насочи закани за убийството към Тошо Куката. Униформени от Второ районно са работили по сигнала, като при задържането Христо буйствал. Веднага бил откаран в Центъра за психологично здраве, оповестиха от полицията в града под тепетата.

" В прокуратурата е формирана кореспонденция по постъпил сигнал на Тошо Куката. Христо е закаран в Центъра за психологично здраве, където са го прегледали. Има предложение от шефа за наложително настаняване ", сподели пред " Марица " заместник-районният прокурор Атанас Илиев. Днес магистратите ще решат дали и за какъв брой време Христо да бъде наложително настанен в Психото.

Припомняме, че Кукта получи заплахи чрез видеоклип.

" Ако те видя още веднъж в Пловдив, ти приключваш с тоя живот. Заклевам се, майка ми да я изяде рака, в случай че неистина. Ако още веднъж те видя в тоя град, ти си сбогом. Дойдох пред вас, ти не пристигна, това е огромен срам. Това да дойдат пред нас, в случай че ще и Майк Тайсън да ме провокира едно в едно, слизам и ще умра по този начин, против Майк Тайсън. Аз бих починал всеки ден в борба, това е най-голямата ми фантазия. Ако те видя, пийнал и надрусан съм, само че въпреки всичко го споделям, ще те убия. Изчезваш! Заклевам се! И никой няма да те види повече. И ще го направя толкоз професионално, че няма да го свържат с мен изобщо. Аз ще съм в Банско и ще ч*кам проститутки за оправдание ", споделя във видеото арестуваният Христо.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР