Полицията е задържала мъж, който в събота вечерта е убил

...
Полицията е задържала мъж, който в събота вечерта е убил
Коментари Харесай

Арест в Лесново - мъж убил съседа си с газов пистолет

Полицията е задържала мъж, който в събота вечерта е умъртвил собствен комшия в село Лесново. Това заяви за ИА " Фокус " основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов. При акцията няма потърпевши чиновници.
Рано тази заран служителите на реда, които са били наоколо до къщата на причинителя на убийството в село Лесново и чиновници на Специализирания отряд за битка с тероризма са съумели да арестуват мъжа. 60-годишният причинител се е барикадирал в дома си, откакто към 20 часа в събота е прострелял собствен съселянин. Мотивът бил - обвинявания за откраднато колело. Инцидентът е станал на централната улица в Лесново.
Арестуваният не е престъпно проявен. В Министерство на вътрешните работи няма и данни той да е имал записано оръжие на свое име. Най-вероятно е стрелял с преправен газов револвер. Съседи на задържания мъж обясниха, че той се е държал нападателно и преди време. От Министерство на вътрешните работи отхвърлиха информацията причинителя да е психологично болен. Преди време той е гонел и чиновници на ЧЕЗ, пристигнали на инспекция, оповестяват от БНР. Работата по случая продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР