Полицията е задържала 7 души на днешния футболен мач от

...
Полицията е задържала 7 души на днешния футболен мач от
Коментари Харесай

7 души са задържани от полицията на мача ЦСКА-Левски

Полицията е задържала 7 души на днешния футболен мач от Първа лига сред тимовете на " Левски " и " ЦСКА- София ", която се игра на Националния стадион " Васил Левски ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Трима от арестуваните са арестувани за владеене на наркотични субстанции, двама са били със неразрешени предмети, 1 е отказал да извърши полицейски разпоредби, още един е арестуван за безчинство.

Трима души не са позволени до стадиона и са върнати преди срещата, тъй като са били във очевидно нетрезво положение.

От Министерство на вътрешните работи показват, че вследствие на подхванатата от Столична дирекция на вътрешните работи организация по защита на събитието, не са регистрирани напрежение и по-сериозни произшествия по време на мача. Не са позволени и съществени нарушавания на публичния ред и в столицата.

Посетителите на спортното събитие бяха проверявани на построените в региона на стадиона контролно-пропускателни пунктове.

Преди срещата са подадени 2 тъжби за безчинство от почитатели. Едната от тях е обвързвана с случай в центъра на града, където почитател на един от оборите е нанесъл лека телесна щета на жена и на едно от трите деца, с които тя е била сега. След намесата на органите на реда е арестуван хипотетичният причинител.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР