Полицията е установила служителя, който е пострадал от 18-годишния Васил

...
Полицията е установила служителя, който е пострадал от 18-годишния Васил
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Не може да позволим такова поведение към полицай

Полицията е открила служителя, който е потърпевш от 18-годишния Васил Михайлов и се надявам да си свършат работата. Държава, която е европейска, не може да разреши подобен вид държание, изключително към служител на реда. Странното е, че и той е мълчал. Това сподели кметът на Перник Станислав Владимиров в предаването „ 120 минути " по бТВ.

По думите му от няколко месеца в Перник е имало сигнали, че Васил Михайлов е по-буйно момче, само че никой не е подозирал за мащабите на неговата експанзия. „ Неслучайно за желаех подпомагане от основния прокурор и ръководителите на Министерство на вътрешните работи в София. Няма по какъв начин да разреша в моя град да се случват подобен вид действия ", съобщи Станислав Владимиров.

В момента всички са вперили очите си в съда, акцентира кметът на Перник. „ Ако той даде справедливостта, която чакат, градът ще се успокои, ще почувстват, че има сигурност и страната е влезнала в ролята си. Ако това не се случи, хората ще търсят правдивост, която може да се трансформира във отмъщение, което значи, че страната се е разпаднала ", съобщи Владимиров.

Кметът даде обещание, че до края на мандата си ще предприеме всички ограничения в Перник експанзията измежду младежите да бъде лимитирана.

Той съобщи, че не е разговарял с бащата на момчето. „ Последния път, когато се видяхме с него, беше около огромната покруса на автомагистрала „ Струма ", мисля че той беше водещ прокурор тогава ", разясни Станислав Владимиров.

Кметът благодари на роднините на треньора по футбол за куража, който са показали и са огласили случая. „ Всеки се опасява, само че в случай че всеки се поддава на тези усеща, няма по какъв начин да пресечем уродливи феномени. Това е алена лампа за цялата страна. Надявам се на повече разсъдък в политическата класа, тъй като не я виждаме в последно време. Агресията в Народното събрание се придвижва надолу. Няма по какъв начин да желаеме от обществото да е толерантно, да е смирено, когато виждаме какво се случва в Народното събрание ", разяснява той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР