Полицията е открила тялото на мъртва жена близо до Радомир

...
Полицията е открила тялото на мъртва жена близо до Радомир
Коментари Харесай

Тялото на Алена Щерк е открито край Радомир

Полицията е разкрила тялото на мъртва жена покрай Радомир в нерегламентирано бунище, оповестява БНР. Потвърдено е, че става дума за 47-годишната IT специалистка Алена Щерк от София, която е в неопределеност от петък. Щерк е и инструктор по латино танци и не се е явила за часа си, което е било сигнал за околните ѝ.

Сигнал за нейното изгубване беше подаден от околните ѝ, откакто в дома ѝ е задействан паник бутон на СОТ.

Адвокатът на нейния някогашен сътрудник - Виктор Спига, който е с италианско поданство, разяснява пред bTV, че Стига е в Италия от 27 март и следва да се върне на 6 юни. Засега той е основен обвинен.

По думите на юриста до скоро двамата са живеели на фамилни начала.

Преди малко повече от месец са се разделили. „ Разделили са се, доколкото разбрах. Имало е някакъв спор, който е довел до тази разлъка. Аз се грижи главно да оформя документалното раздялата им в бизнеса, като съм се срещал с Виктор Спига, а с Арена Щерк съм разговарял единствено по телефона “, прецизира юрист адв. Любен Казанлиев, представен от bTV.

Тялото на Щерк е намерено, откакто камери са засекли придвижване на автомобила ѝ в региона на Радомир. След като е изхвърлен трупът на сметището, автомобилът ѝ е бил върнат назад в София и е паркиран в гаража на постройката.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР