Полицията е открила четири мъртви тела в къща в Каспичан.

...
Полицията е открила четири мъртви тела в къща в Каспичан.
Коментари Харесай

Четири души са убити и оставени в къща в Каспичан, убиецът е заловен

Полицията е разкрила четири мъртви тела в къща в Каспичан. Малко след 9 часа през днешния ден 28-годишна жена от село Мадара е потърсила подпомагане от чиновници на сектор „ Полиция " – Каспичан, защото от два дни нямала връзка с майка си. След подадения от нея сигнал, тя и двама полицейски чиновници се отправили към дома, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

При отварянето на входната врата са открити две тела. За случая незабавно е известен административния началник на Окръжна прокуратура. При траялия оглед на място са открити още двама умряли. Жертвите са възрастно семейство на 81 и 70 години, и техните наследник и щерка, на 46 години и на 48 години. В наличието на правосъден доктор по телата им са открити пострадвания, породени най-вероятно с нож или секира.

Множество процесуално-следствени дейности са осъществени в наличието на шефа на ОДМВР- Шумен ст. комисар Ялчън Расим, административния началник на Окръжна прокуратура - Шумен Маргарита Георгиева и дежурен прокурор. Изяснено е, че сред фамилията и техен комшия имало роднински разногласия. Със съдействието на „ Специализираните полицейски сили " при ОДМВР Шумен е проникнато в прилежащ парцел, където е арестуван 64-годишен, открити са следи, съотносими към осъщественото закононарушение. Работата по формираното досъдебното произвеждане продължава под контрол на прокурор от окръжната прокуратура.

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР