Полицията е арестувала четирима души във връзка с расистките обиди

...
Полицията е арестувала четирима души във връзка с расистките обиди
Коментари Харесай

Четирима са задържани за расистките обиди към Рашфорд, Санчо и Сака

Полицията е арестувала четирима души по отношение на расистките обиди по отношение на британските играчи след неделния край на Евро 2020, който англичаните изгубиха от Италия след осъществяване на дузпи, и предизвести провинилите се лица, които не престават да се разхождат свободно, че „ ние ще ви проследим “, написа БГНЕС.

Обидите, на които бяха подложени Маркъс Рашфорд, Джейдън Санчо и Букайо Сака, които бяха отправени след пропуснати дузпи на „ Уембли “ в неделя. Правителството и ФА също разкритикуваха обидите.

"Криминално закононарушение от ненавист стартира от Британския футболен полицейски съюз, като сериозен екип от проверяващи си проправя пътя през огромен брой отчети от страната. Дузина данни бяха предадени на фирмите за обществени мрежи и четирима души бяха задържани от локалните полицейски сили ", се споделя в полицейско изказване.

Бяха осъществени 264 ареста в цялата страна по отношение на неделния край и 897 случая, свързани с футбол. Общият брой арести за шампионата на 630. Това е доста покачване спрямо престъпните произшествия на Мондиал 2018 в Русия и Евро 2016 във Франция.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР