Полицията е арестувала 33-годишен мъж, който опитал да убие 78-годишна

...
Полицията е арестувала 33-годишен мъж, който опитал да убие 78-годишна
Коментари Харесай

33-годишен опита да убие възрастна жена в Бяла, борят се за живота й

Полицията е арестувала 33-годишен мъж, който опитал да убие 78-годишна жена в дома й в град Бяла, област Русе. Това оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Случаят е от неделя сутринта. Около 8.40 часа в полицията постъпва сигнал, че жена е открита в безпомощно положение в дома си в Бяла. Тя е откарана с кола за спешна помощ в Университетската болница " Канев " в Русе с фрактура на черепа и с голям брой контузии, с травма на мозъка и мозъчен кръвоизлив.

От лечебното заведение оповестиха, че дамата е настанена в интензивното хирургично поделение с заплаха за живота, като се поставят всички грижи за нея.

При огледа в дома на потърпевшата криминалисти иззели следи. Така при следствието бил арестуван 33-годишен мъж. По-рано сутринта той бил открит от екипи на полицейското ръководство в Бяла, след сигнал, че се движел в несъответстващо положение из града.

Мъжът е отведен и настанен в психиатричната болница в Бяла, където е под полицейска защита.

Разследването на случая продължава под надзора на Русенската окръжна прокуратура.

Окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев изясни, че на този стадий не може да бъде предоставена повече информация по случая.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР