Полицията дойде докато вечеряхме, поискахме документ, те казаха че нямат,

...
Полицията дойде докато вечеряхме, поискахме документ, те казаха че нямат,
Коментари Харесай

Съпругът на Севдалина Арнаудова: 10 души нахлуха в дома ни, пред очите на 8-годишното ни дете

„ Полицията пристигна до момента в който вечеряхме, поискахме документ, те споделиха че нямат, тъй като е по необходимост. 10 индивида бяха и пред детето започнаха да вършат обиск на цялата къща. 8-годишното ни дете стартира да плаче и да бяха. Трябваше да я укротявам “, съобщи яростно брачният партньор на Севдалина Арнаудова, Делян Димитров който е пред ГДНП.

Припомняме, че през вчерашния ден късно вечерта по разпореждане на Бойко Рашков бяха осъществени обиски и арести на водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, пиарката му Севдалина Арнаудова, някогашният финансов министър Владислав Горанов. Съобщение за арест имаше пуснато от страна на Министерство на вътрешните работи и за Менда Стоянова, която обаче и в този час е в дома си.

Димитров разкри, че служителите на реда са декларирали, че са намерили поемни лица от улицата, с цел да извършат обиска, само че в действителност става дума за двама души, които се образоват в академията на Министерство на вътрешните работи.  

„ Най-много ме боли за детето. Без никакви заповеди за задържане, без никакви документи. Иззеха наши остарели телефони, таблета на детето, командировачни заповеди. Казаха, че търсят неща за господин Борисов, господин Горанов и Божков “, добави още брачният партньор на Арнаудова.

Той посочи, че брачната половинка му се намира в ГДНП, не е била разпитвана и юристът й към този момент е при нея.

„ Това ли е народна власт, това ли желаят тези хора, пред детето ми би трябвало да се случва всичко, в случай че не се бяхме организирали да я арестуват пред детето “, добави още Димитров.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР