Полицията арестува , след като нападна с киселина седем епископи,

...
Полицията арестува , след като нападна с киселина седем епископи,
Коментари Харесай

Гръцки свещеник нападна с киселина седем епископи, задържаха го

Полицията арестува, откакто атакува с киселина седем епископи, събрали се за дисциплинарно чуване против него в атински манастир. Това написа електронното издание на гръцкия вестник Kathimerini, представено от Агенция Фокус.

Полицай, който се е притекъл на помощ на епископите, както и двама юристи, също са потърпевши при нападението, което стана в манастира " Петраки ", седалището на православната черква на Гърция. Полицията оповестява, че седемте епископи се лекуват от изгаряния в болница в Атина, до момента в който служителят на реда е откаран във военната болница на града.
 Арестуваха грък за убийството на котка, чака го санкция от 30 000 евро Арестуваха грък за убийството на котка, чака го санкция от 30 000 евро
Във вторник гръцката полиция арестува мъж в град Волос за ликвидиране на котка, заяви в. „ Катимерини ”. Зо ареста се стигнало...

Съобщава се, че са потърпевши следните епископи: Никодим от Касандрея, Калиник от Арта, Андреас от Дринуполеос, Дионисий IV от Закинтос, Кирил от Кифисия, Димитрий от Игуменица и Антоний от Глифада. За трима от епископите се схваща, че са в тежко положение. Църковният съд е бил свикан да ратифицира отстраняването на клирика, 37-годишен йеромонах. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР