Полицията арестува мъртво пиян мъж, блъснал автомобила си в дърво

...
Полицията арестува мъртво пиян мъж, блъснал автомобила си в дърво
Коментари Харесай

Арестуваха пиян с близо 4 промила, блъснал автомобила си в дърво

Полицията арестува мъртво пийнал мъж, блъснал автомобила си в дърво в столичния квартал Слатина. Пробата му посочила близо 4 промила алкохол. След ареста излиза наяве, че мъжът към този момент е осъждан за доста тежко пътно произшествие, оповестява Българска национална телевизия.

На 19 септмври Александър Ангелов и Александър Неделков получават сигнал, че автомобил се движи нестабилно и несъответстващо.

" И се блъснал в пън на дърво, той ни подаде автомобила и посоката и ние за благополучие бяхме наоколо ", изясни Александър Неделков от Първо районно ръководство.

45 -годишният мъж е спрян и тестван от полицията на ул. " Роглец ". Това е дребна вътрешноквартална улица в квартал Слатина.

" Водачът беше във очевидно несъответстващо положения, говореше несвързано, заваляше се, падна два пъти до автомобила, ние му помогнахме да стане ", сподели Александър Ангелов от Първо районно ръководство Столична дирекция на вътрешните работи.

" В моята кариера, която е 3-годишна, за първи път ми се случва такава проба ", добави неговият сътрудник.

Мъжът е отказал да даде кръвна проба. Така регистрираните 3,89 с дрегер ще се употребяват за доказателство пред съда. Заплашва го затвор. Прокуратурата ще желае непрекъснатото му задържане. Автомобилът му е иззет, той не е нито безценен, нито мощен. Мъжът е осъждан за тежко пътно произшествие и оправдан.

Денков: Проблем е бавното излизане на експертизи при битката с дрогирани и пияни водачи

Обрат по различен случай с шофиране след приложимост на алкохол. Водещата Биляна Василева, по-известна като Биби Пандора, преспа преди месец в килия на Второ районно ръководство, откакто дрегерът регистрира 2,4 промила, колата й беше иззета. Днес излезе кръвната й проба, която е негативна.

" Не бях яла и спала и като измих зъбите с някол неща и оттова нещо може да е дало резултат. Ако бях платила кръвната проба, нямаше да подвигам толкоз доста сеир, че ме е боязън да не ми сменят квръваната проба ", разяснява Биляна Василева.

Делото против Пандора е прекъснато, а колата ще ѝ бъде върната. Водещата ще заведе дело за уронване на престижа и пропуснати изгоди.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР