Полиция и спецчасти евакуираха част от центъра на черногорския град

...
Полиция и спецчасти евакуираха част от центъра на черногорския град
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Мъж с бомба нахлу в черногорска банка

Полиция и спецчасти изтеглиха част от центъра на черногорския град Бар, откакто се барикадира в банков офис и разгласи, че носи взривни устройства, оповестяват медии в някогашната югорепублика.

Той е оповестил, че няма да напусне обекта, до момента в който не бъдат върнати парите, „ откраднати “ от служащите на предприятието „ Приморка “.

Мъжът е разпознат като Един Бегжич, наследник на работещи в „ Приморка “. Той е споделил и видео в обществените мрежи, в което коментира настояванията си и демонстрира самоделните взривни устройства. Според медийни изявления, нападателят е въоръжен и е оставил в региона на банката газови бутилки и чували с пирони и други железни предмети, които могат да се трансфорат в смъртоносни шрапнели при детонация, оповестява Би Ти Ви.
свързани новини3857на 02.04.20184289на 10.11.2019
Бегджич твърди, че проблемите на компанията са почнали след заем от банка NLB, който е бил част от проект на страната за погашение на забавените заплати в размер на към 160 000 евро. Това, обаче, не се е случило и служащите по думите му „ нямат нито живот, нито здраве “.

Според него банката в този момент би трябвало да изплати забавените пари с лихвите. Бегжич е изискал интервенция по случая от страна на премиера на Черна гора, вицепремиера и на представителя на Народното събрание.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР