Полиция и прокуратура разследват случай на блудство с малолетно дете

...
Полиция и прокуратура разследват случай на блудство с малолетно дете
Коментари Харесай

Блудство с 12-годишно момиче: Насилникът е задържан, но 24 часа по-късно е пуснат на свобода

Полиция и прокуратура проверяват случай на блудничество с малолетно дете в Белослатинско. Веднага след действието е бил арестуван евенуалният причинител, само че 24 часа по-късно е бил освободен.

Напрежението в обитаемото място ескалира с всеки минал ден, защото мъжът се разхождал свободно из селото и твърдял, че е почтен. Близките на момичето упорстват за неотложен арест, с цел да не се стигне до разпра.

Историята е от село Търнак. 12-годишното момиче е на открито с братчето си, когато мъж от селото предлага да ги закара до дома им. Децата го познават и се съгласяват, описват околните. Впоследствие обаче той смъква момчето от колата и потегля с момичето в незнайна посока. Тъй като то не се прибира дълго време, стартира търсене, само че без триумф.

„ Взел ги е и не ги е върнал до сутринта – били са до пет часа отвън селото. Гаврил се е с нея. Има доказателства от правосъден доктор. Той не беше арестуван даже за 24 часа, пуснали са го съвсем незабавно “, твърди Илияна Пелова, майка на момичето.

Вуйчото на детето описа, че хората в селото ги е боязън от него..

„ Вече от три дни не си пускат децата на учебно заведение, тъй като ги е боязън, този човек може да извърши друго закононарушение. Той е престъпно проявен. Нашите упования са той да бъде арестуван, с цел да няма ексцесии, да няма проблеми “, изясни Слави Борисов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР