Полицейското управление на Сан Антонио обяви късно в сряда вечерта,

...
Полицейското управление на Сан Антонио обяви късно в сряда вечерта,
Коментари Харесай

Баща, син арестувани във връзка с убийството на бременната тийнейджърка от Тексас Савана Сото и приятел


Полицейското ръководство на Сан Антонио разгласи късно в сряда вечерта, че са направили два ареста по отношение на убийството на бременната тийнейджърка от Тексас Савана Сото и гаджето й Матю Гуера.

По време на брифинг за вести, сержант. Уошингтън Москосо сподели, че 53-годишният Рамон Пресиадо ще бъде упрекнат в корист с мъртвец, а 19-годишният Кристофър Пресиадо ще бъде упрекнат в съзнателно ликвидиране.

Ключови доказателства събрани на мястото, в това число мобилния телефон на Сото, доведоха до ареста. Със съдействието на софтуерния екип на SAPD и тайните служби на Съединените щати те съумяха да получат задоволително информация, с цел да открият вероятното местонахождение на автомобила на обвинения, забелязан на запис от видеокамера за наблюдаване, оповестен предходната седмица.

След това тази информация беше предоставена на техните детективи, които съумяха да открият транспортното средство и след по-нататъшно наблюдаване на транспортното средство, съумели да открият къщата на запод...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР