Полицейското управление на Лос Анджелис сформира работна група за противодействие

...
Полицейското управление на Лос Анджелис сформира работна група за противодействие
Коментари Харесай

Полицията на Лос Анджелис формира работна група за противодействие на чуждестранни банди, експлоатиращи визовата система на САЩ, за да се насочат към луксозни жилища

Полицейското ръководство на Лос Анджелис образува работна група за противопоставяне на повишаването на банди от Латинска Америка, които се насочват към първокласни жилища в Южна Калифорния.

В уведомление от предходната седмица полицията в Лос Анджелис съобщи, че „ регистрира увеличението на кражбите с щурм, където са ориентирани домове в богати квартали “.

„ Мога да ви кажа, че имаме доста нарастване на кражбите от организирани групи, които са отвън тази страна, които идват в страната и са ориентирани към поданици от висок клас “, сподели началникът Доминик Чой.

Само тази година полицията в Лос Анджелис записва повече от 900 домове в Лос Анджелис, които са били ограбени.

Департаментът сподели, че работи в екип с други организации, които са били наранени от проведени групи, влизащи в страната, с цел да вземат участие в тази незаконна активност.

Повечето от участниците в тези банди идват от Чили, само че органите на реда са видели жители от други южноамерикански страни, в това число...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР