Полицейското управление Murrieta в Калифорния е инструктирано от Lego да

...
Полицейското управление Murrieta в Калифорния е инструктирано от Lego да
Коментари Харесай

Lego инструктира полицейското управление в Калифорния да спре да използва Lego глави за маскиране на самоличността на заподозрени: report

Полицейското ръководство Murrieta в Калифорния е инструктирано от Lego да спре цифровото прибавяне на Lego глави към фотоси на обвинени, съгласно неотдавнашен отчет.

" Лейтенант Джереми Дърант сподели на Washington Examiner, че Lego Group се е свързала с тях и е поискала да спре редактирането на главите на Lego върху фотосите ", заяви изданието в четвъртък.

В обява в Instagram от вторник полицейското ръководство на Муриета изясни, че слага изображения на глави от Lego върху лицата на обвинените, с цел да маскира самоличността им в сходство с държавните закони.

Полицейското ръководство на Муриета в Калифорния е инструктирано от Lego да спре цифровото прибавяне на глави на Lego към фотоси на обвинени, съгласно неотдавнашен отчет. (Полицейско ръководство Murrieta )

„ На 1 януари влезе в действие нов закон, който лимитира по какъв начин и по кое време правоприлагащите органи в Калифорния споделят обвинени фотоси и фотоси “, гласи обява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР