Полицейският произвол над българските граждани по време на изборите в

...
Полицейският произвол над българските граждани по време на изборите в
Коментари Харесай

Адемов: Преди изборите в България имаше невиждан полицейски произвол, координиран от Бойко Рашков

„ Полицейският произвол над българските жители по време на изборите в България, съгласуван от министър Бойко Рашков, е позор и срам за страна членка на Европейски Съюз! Това заявих по време на спор от трибуната на Екологичен потенциал в Страсбург “, написа в профила си във Facebook евродепутатът Асим Адемов от ГЕРБ/ЕНП.

„ Уважаема г-жо Комисар, естествено и аз съдя полицейското принуждение против ромите и против всички жители, несъмнено. И в този аспект желая да Ви опиша за подобен полицейски произвол в моята страна, България! На 14 и 21 ноември в България имаше по едно и също време избори за парламент и президент. В предизборната акция станахме очевидци на невъобразим полицейски произвол от страна на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков ", съобщи евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП.

„ Под претекст, че има следен избор въоръжена жандармерия нахлу в домовете на роми и други жители, които бяха привиквани и заплашвани в полицейските ръководства да дават пояснения за коя партия ще гласоподават “, добави той.

„ Като резултат от този полицейски произвол, съгласуван от министър Рашков, на изборите в България имаше рекордно невисок % дали своят вот хора. Г-жо Комисар, този полицейски произвол над българските жители е позор и срам за страна членка на Европейски Съюз и упорствам да обърнете внимание на дейностите на министър Рашков, с цел да се вземат ограничения това да не се случва повече “, заключи Асим Адемов.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР