Полицейският арест на Георги Георгиев от БОЕЦ - България Обединена

...
Полицейският арест на Георги Георгиев от БОЕЦ - България Обединена
Коментари Харесай

Потвърдено: Полицейският арест на Георги Георгиев от БОЕЦ е незаконен

Полицейският арест на Георги Георгиев от БОЕЦ - България Обединена с Една Цел през октомври 2023 година дефинитивно е разгласен за противозаконен. Това разгласи във фейсбук страницата си Методи Лалов.

" Вече е потвърдено, че чиновници на Министерство на вътрешните работи са отвлекли нелегално Георги от улицата, след което са го лишили нелегално от независимост. Откраднали са му 24 часа от живота. ", безапелационен е Лалов.

" Половин година откогато написах жалбата до съда. Половин година борба с Георги един до друг. Половин година, през която до нас бяха хората от БОЕЦ и десетки други жители. Благодаря им за поддръжката!
Лесно дело за мен, само че сложна победа в неправовата ни страна. Този път съдът не посмя да погази правата на Георги. Не посмя поради неговата увереност. И поради моята. Мисля, че двамата сме предстоящо добра композиция.
Следва дело, в което ще осъдим страната за нанесените на Георги вреди. Гражданите ще платят поради мутрите. Ще платят тъй като не намират сили да махнат мутрите от властта.
Незаконното задържане на Георги е закононарушение от общ темперамент и за него полицейският чиновник, издал противозаконната заповед за задържане, би трябвало да бъде уволнен. Трябва да понесе и наказателна отговорност. Ще се погрижим и за това. Калин Стоянов, под чието управление полицията бие и задържа нелегално жители би трябвало да подаде оставка. "

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР