Полицейски служители са заловили двама мъже за незаконен риболов, информираха

...
Полицейски служители са заловили двама мъже за незаконен риболов, информираха
Коментари Харесай

Риболовът над всичко! Двама рибари от Видинско погазиха забраните и отнесоха актове

Полицейски чиновници са заловили двама мъже за противозаконен лов на риба, осведомиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Видин.
Вчера, към 15 часа, в село Рабиша, в посока на язовира, чиновници на районното ръководство в Белоградчик са спрели лек автомобил „ Опел Астра “. Зад кормилото на немското возило е бил 32-годишен гражданин на селото.
В хода на инспекцията униформените са установили, че лидерът е недееспособен. В багажника на транспортното средство са били открити три риби сребриста каракуда с тегло 2.2 кг и приспособление за лов на риба – железен обръч с прикачена мрежа.
Рибата и рибарската принадлежност били конфискувани по надлежния ред. На мъжа е формиран акт по Закона за придвижването по пътищата и два акта по Закона за рибарството и аквакултурите.
Минути по-късно, в същия регион, униформените са спрели лек автомобил „ Фолксваген Пасат “, ръководен от 47-годишен мъж от Рабиша.
При тестване с дрегер тестът на лидера отчела съществуване на алкохол 0.76 промила. В багажника на колата служителите на реда открили и иззели приспособление за лов на риба – железен обръч с прикачена мрежа.
На лидера съставили два акта – по Закона за придвижването по пътищата и по Закона за рибарството и аквакултурите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР