Полицейски служители са насочени към уязвими зони и изведени като

...
Полицейски служители са насочени към уязвими зони и изведени като
Коментари Харесай

Почерня от полиция в Шуменско: Полицаи са насочени по спешност към рискови секции

Полицейски чиновници са ориентирани към уязвими зони и изведени като рискови секции в Шуменско със заповед на старши комисар Георги Гендов – шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, оповестяват от пресцентъра ѝ.
Целта на засиленото полицейско наличие е да не се позволява нарушение на публичния ред и сигурност, да няма скупчване пред изборните секции и конфликтни обстановки. На разположение са и 31 мобилни групи, които ревизират подадени сигнали по другите канали на Министерство на вътрешните работи, допълват от пресцентъра на полицията в Шумен.
Както Българска телеграфна агенция осведоми по-рано през днешния ден, служители на реда иззеха над 37 000 лв. и над 2000 евро с непостоянен генезис, както и повече от 120 предмета с тип на културно-исторически полезности от три адреса в Плиска.
Процесуално-следствените дейности са извършени по необходимост, по отношение на получена оперативна информация за възможни закононарушения, свързани с изборното законодателство. Служители на реда задържаха и 50-годишен шуменец след оперативна информация, че предлага на разнообразни хора пари да гласоподават.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР