Полицейски служител е бил намушкан до смърт вчера вечерта в

...
Полицейски служител е бил намушкан до смърт вчера вечерта в
Коментари Харесай

Белгийски полицай беше намушкан до смърт, нападателят е викал “Аллаху акбар”

Полицейски чиновник е бил намушкан до гибел през вчерашния ден вечерта в Скарбек, в северната част на Брюксел, а различен е бил ранен, оповестиха белгийски медии, представени от Българска телеграфна агенция и Ройтерс. Двама белгийски правосъдни чиновници обявиха, че се допуска, че нападението е обвързвано с тероризъм, заяви Асошиейтед прес. Заподозреният е бил прострелян и откаран в болница.

Ерик Ван дер Сипт от федералната прокуратура съобщи пред АП, че след намушкването с нож обвиненият е бил ранен от други служители на реда.

Ван дер Сипт добави, че следователите подозират, че нападението е  с “терористичен подтекст ”. Прокуратурата съобщи пред АП, че е поела случая, тъй като има “подозрение за терористична офанзива ”.

Един от нашите патрули беше атакуван от мъж, въоръжен с нож, обявиха от полицията, представени от вестник “Льо Соар ”. След това двамата полицейски чиновници са повикали подкрепление. Полицай от различен патрул употребява огнестрелното си оръжие, с цел да обезврежда нападателя.

A Police officer is killed in Belgium – a criminal act no doubt

But note how the reports it as a criminal and even terrorist act - “terrorist motive ”

But how would have reported it? – “Iran claims that its police were killed…in clashes ”

Real

— Iraq (@Iraq93054798)

,,Двамата ранени детективи и нападателят бяха откарани в болница ”, допълниха от полицията. “Льо Соар ” заяви, че единият от служителите на реда, който е бил намушкан с нож във врата, е умрял от раните си.

Според белгийските медии нападателят е крещял “Аллаху акбар ” по време на нападението.

“Льо Соар ”  съобщи, че нападателят е отправил по-рано през вчерашния ден закани към полицейско ръководство, преди да бъде отведен за психиатрична оценка.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР