Полицейски служител, ангажиран с охрана на изборна секция, станал свидетел

...
Полицейски служител, ангажиран с охрана на изборна секция, станал свидетел
Коментари Харесай

В Каспичан е установен водач с 2,67 промила алкохол

Полицейски чиновник, зает с защита на изборна секция, станал очевидец на пътен случай с материални вреди.

Единият от водачите бил зад кормилото с 2,67 промила алкохол. Това оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи в Шумен.

Малко преди 12.30 часа през днешния ден, пред една от секциите в Каспичан, лидер на лек автомобил "Фолксваген Поло " блъснал лек автомобил "Тойота ". Между водачите зародил спор.

На място бил извикан екип на "Пътна полиция ". Водачът с регистрирани 2,67 промила алкохол е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство в Нови пазар. Образувано е бързо произвеждане.

Още един лидер бил открит да кара след приложимост на алкохол през днешния ден. Малко преди 13.00 часа екип на "Пътна полиция " спрял за инспекция лидер на лек автомобил "Ауди 80 ", който се движил в село Радко Димитриево. Водачът на автомобила - 46-годишен гражданин на село Салманово, бил във очевидно нетрезво положение.

Тестван бил с дрегер, който отчел 2,04 промила алкохол в издишания въздух. Отказал да даде кръвна проба за разбор. Задържан е за период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен. Образувано е бързо произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР