Полицейски инспектор от Районно управление - Петрич, заедно с местен

...
Полицейски инспектор от Районно управление - Петрич, заедно с местен
Коментари Харесай

Пожар в Петричко: Учител и полицай спасиха девет души

Полицейски контрольор от Районно ръководство - Петрич, дружно с локален преподавател, избавиха девет души от горяща постройка в петричкото село Коларово, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Това съобщи DarikNews.bg.

На 2 март, към 14.00 часа, мл. полицейски контрольор Тодор Кимов е на работа в приемната на с. Коларово. Забелязва дим, излизащ от жилищна постройка на общината, в която са настанени обществено слаби хора. Незабавно подава сигнал на тел. 112 и се насочва натам. По пътя го застига млад мъж, преподавател по физическо образование в локалното учебно заведение, и двамата за минути се озовават пред постройката, обхваната към този момент от пламъци. Мл. контрольор Кимов преценя за минути ситуацията и без съмнение, дружно с учителя, влизат в постройката и съумяват да изведат на безвредно място деветима от жителите, измежду които и жена с тежки изгаряния.

Междувременно пристигналият на място екип на пожарната подхваща гасителни дейности, оказва първа помощ на потърпевшата. Тя е превозена и призната в УМБАЛСМ „ Пирогов ", където лекарите не престават да се борят за живота ѝ.

След преодоляване и погасяване на пожара е осъществен оглед, подхванати са дейности за определяне на аргументите за зародилия случай.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР