Полицейски екип е бил извикан по спешност по време на

...
Полицейски екип е бил извикан по спешност по време на
Коментари Харесай

Шампион по щанги спретна екшън на матура в Сливен

Полицейски екип е бил извикан по неотложност по време на матурите в Сливен поради решилия да се репчи на квесторите европейски първенец по повдигане на тежести в категорията до 73 кг Божидар Андреев, написа в. " Монитор ".

Униформените пристигнали в професионалната гимназия по хотелиерство и туризъм след позвъняване на директорката Мария Петрова, която се видяла в знамение с държанието на златния медалист от европейското състезание в Грузия.

„ Беше излязъл към 30 минути по-рано от класната стая, където полагаше матура по география и настояваше да си получи назад мобилния телефон тъй като доста, но доста бързал. Опитах се да му обясня, че има правила, които са доста строги и че нямам право да го пусна преди този момент. Скръсти ръце против мен и се озъби: „ Ти мене познаваш ли ме? “. Признавам си, че не го познавам, само че ми стана безпределно неприятно от сходно държание на младеж. Позвъних в РПУ-то, от там пратиха дежурните и те го водиха със себе си. След това разбрах кой е, само че това с нищо не трансформира отношението ми, може да си доста заслужил, може да си огромен воин, само че това не те прави друг. Напротив, откакто си първенец би трябвало да си за пример…Обясненията му, че доста бърза, тъй като ще изтърве кантара на надпреварите в Хасково същия ден ми се сториха много нелепи “, разяснява дългогодишната педагожка пред в. " Монитор ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР