Полицейската операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотични вещества,

...
Полицейската операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотични вещества,
Коментари Харесай

Спецакция срещу наркотрафика в Дупница, четирима са задържани


Полицейската интервенция за противопоставяне на закононарушенията, свързани с наркотични субстанции, е извършена на територията на Дупница през вчерашния ден.

В хода на акцията за инспекция е спрян лек автомобил „ Ауди А3 “, каран от 24-годишен мъж. Тестът на лидера с техническо средство отчел позитивна проба за марихуана и амфетамин, а при претършуване от него са конфискувани 5 топчета марихуана с общо тегло 3.5 грама. Последвала инспекция и на спътника му – 18-годишен дупничанин. У него криминалистите разкрили суха, зелена тревиста маса с тегло 4.7 грама, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В рамките на интервенцията, на улица в Дупница, за осъществяване на надзор чиновници на Пътна полиция спрели „ Тойота Рав 4 “, ръководена от 19-годишен гражданин на Благоевград. Младежът бил тестван с техническо средство, което посочило, че е седнал зад кормилото под влияние на канабис. При осъществяване на инспекцията спътникът му – 18-годишен благоевградчанин, направил несполучлив опит да избяга, навлизайки в аграрни парцел, където изхвърлил плик, съдържащ 60 грама суха, зелена тревиста маса. Извършеният полеви наркотест посочил, че количеството е канабис.

С полицейски заповеди четиримата са арестувани за период до 24 часа.

По случаите в районно управление (на МВР) – Дупница са формирани досъдебни производства, работата по които продължава.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР