Полицейската федерация на Гърция призова правителството незабавно да забрани провеждането

...
Полицейската федерация на Гърция призова правителството незабавно да забрани провеждането
Коментари Харесай

Полицията иска забрана за всички спортни състезания в Гърция

Полицейската федерация на Гърция прикани държавното управление " неотложно да забрани провеждането на всички спортни надпревари ", до момента в който не се приключи свързаната с тях незаконна активност.

Призивът на Общогръцката федерация на полицейските чиновници (POASY) идва, откакто 31-годишен полицейски чиновник получи серийни пострадвания, когато беше ударен от морска ракета, изстреляна от волейболни хулигани след мач в Атина. Той остава в болница в медикаментозна кома.

" Призоваваме министъра на отбраната на жителите и началника на гръцката полиция неотложно да прекратят разполагането на полицейски сили за всевъзможни спортни действия, без никакво закъснение и без никакво опрощение ", се споделя в изказване на полицейския профсъюз.

Тя също по този начин прикани правосъдната система " да се намеси неотложно и да потърси виновните лица, колкото и високи да са те... които всъщност работят като морални причинители на убийствени дейности ".

Описвайки хулиганите като " стада от двукраки хулигани с скотски инстинкти ", федерацията съобщи, че гръцкият спорт се е трансформирал в " леговище за всевъзможни престъпни субекти, които употребяват този предлог, с цел да проявят най-нехуманните си и порочни инстинкти ".

Премиерът Кириякос Мицотакис ще ръководи изключителна среща в събота сутринта по отношение на насилието в спорта .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР