Полицейска операция срещу нерегламентирания таксиметров превоз на пътници е проведена

...
Полицейска операция срещу нерегламентирания таксиметров превоз на пътници е проведена
Коментари Харесай

Два автомобила, с които е извършван нерегламентиран превоз, са спрени от движение при акция на СДВР

Полицейска интервенция против нерегламентирания таксиметров транспорт на пасажери е извършена през вчерашния ден на територията на София.

Действията са осъществени от  чиновници на отдел „ Икономическа полиция “ – Столична дирекция на вътрешните работи, със съдействието на специалисти от Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “ и Националната организация за приходите.  При надзор на два автомобила, осъществен в региона на Храм монумент „ Александър Невски “  и Централна автогара – София, проверяващите открили, че водачите – мъже на 58  години, реализират нерегламентирана таксиметрова активност, ползвайки интернет приложение. На място екип на Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “  е съставил актове на водачите и им наложил санкции в размер на 2000 лв..

Превозните средства са спрени от придвижване за период от една годна, свалени са регистрационните им табели,  конфискувани са документите. Работа по формираните досъдебни производства продължава по надзора на Софийска районна прокуратура.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР