Полицейска намеса е предотвратила избухването на сериозен скандал между две

...
Полицейска намеса е предотвратила избухването на сериозен скандал между две
Коментари Харесай

Полиция и жандармерия спряха масов бой в пловдивско село

Полицейска интервенция е предотвратила експлоадирането на сериозен скандал сред две ромски семейства в пловдивското село Розино, заяви сътрудник на Actualno.com.
Потенциалният огромен конфликт е почнал да ескалира рано тази заран. Към 09:30 часа сутринта е постъпил сигнал в полицията, че има скандал сред две локални семейства и в приложимост за решение на разногласието са влезнали камъни и стъклени бутилки. Впоследствие участниците в спора се придвижили до крайната махала на селото, където траяли физическата разпра между тях.
Незабавно към мястото били ориентирани екипи на районно управление (на МВР) Карлово, бранш " Специализирани полицейски сили " и жандармерията. В резултат на бързите им дейности разрастването на всеобщото сборичкване било предотвратено, без да има съществени последствия. Нанесени са материални вреди по една от къщите, а участник е откаран в болница за прегледи.
До момента в районното ръководство са отведени четирима мъже. Възстановен е публичният ред в селото, ситуацията е спокойна. Полицейските чиновници не престават работата по случая.
Снимка: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР