Полицейска кола с включени светлини обикаля по алеите на варненската

...
Полицейска кола с включени светлини обикаля по алеите на варненската
Коментари Харесай

Патрулка обикаля Морската градина във Варна

Полицейска кола с включени светлини обикаля по алеите на варненската Морската градина и на високоговорител предизвестява, че хората които не съблюдават възбраната нарушават закона, съобщи Булфото.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1784
Единици могат да се срещнат по алеите и то най-много стопани на кучета.

На изходите на Варна има към този момент сложени пунктове за надзор и пропуск, а служителите на реда ревизират задачата на пътуването отвън морската столица.

Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние

Да напомним, на 20 март 2020 година със заповед на министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев  Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на опазването на здравето ва третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през бе неразрешен достъпът до паркове, градски градини, спортни и детски площадки на уреди на открити и закрити публични места. Заповедта му бе част от ограниченията за ограничението на разпространяването на ковид.

Органите на Министерството на вътрешните работи проведоха контролно-пропускателни пунктове на входно-изходните пътища на регионалните центрове и ще правят инспекция на задачата на пътуването на жителите.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1784  Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние  Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък  Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР