Полицайката Симона Радева, която привлече вниманието покрай катастрофата с двете

...
Полицайката Симона Радева, която привлече вниманието покрай катастрофата с двете
Коментари Харесай

Вижте гаджето на полицайката Симона

Полицайката Симона Радева, която притегли вниманието около злополуката с двете починали девойки в столицата, е гадже със собствен сътрудник, еднообразен, написа " България Днес “.

Татуираната служителка на реда от три години има връзка с служителя на реда М.Я., става ясно от негови изявления във Facebook. Към днешна дата и той като възлюбената си е изтрил профила си в обществените мрежи.

За Симона Радева се твърди, че е помогнала на арестувания след тежката злополука на бул. " Черни връх “ в София Георги Семерджиев, в която починаха две девойки - на 22 и 26 години, а Семерджиев избяга и беше открит след 14 часа в дома си.

" Три години дружно с моето всичко! Един доста безценен, огромен и заслужен човек, ръка за ръка в положително и неприятно! Благодаря ти за всичко, което не преставаш да правиш за мен. Обичам те!!! ", написа при започване на предишния месец М.Я., с цел да означи годишнината от началото на отношенията си със Симона.

След ужасяващата злополука с джипа на Георги Семерджиев М.Я. също е подложен на словесни офанзиви от консуматори и евентуално това го е предиздвикало да скрие профила си, само че преди този момент обилно е споделял фотоси с половинката си.  От тях става очевидно, че двамата обичат да пътуват, като имат фрагменти от почивки на родното Черноморие и в зимните ни курорти.

" Заплашват ни с ликвидиране! Опитах се да обясня истината, само че не назовават проститутки и желаят да ни убият. Симона не е била в джипа на Георги Семерджиев и не е негова държанка, както се твърди. Всичко ще стане ясно скоро, само че повече детайлности ще мога да кажа, откакто приключат следствените дейности. " Това сподели преди няколко дни Бистра Радева - майката на 22-годишната полицайка от столичното Първо РПУ Симона Радева.

Униформената служителка бе привикана на разпит в Националната следствена работа, откакто вътрешният министър в оставка Бойко Рашков оповести на брифинг в Министерство на вътрешните работи, че служителката на вътрешното ведомство,  има връзки с татуирания Семерджиев, и е била в джипа. Тепърва ще се откриват нейните връзки. Така родителката удостовери верността на щерка си към публични другар.  

" Симона има сериозен другар от три години и няма по какъв начин да има нещо общо с този Семерджиев. Когато си свършат работата органите на реда, тогава ще може да се разяснява “, безапелационна е майката на Симона.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР