Полицайката Симона Радева е получавала по 2000 лв. месечно, за

...
Полицайката Симона Радева е получавала по 2000 лв. месечно, за
Коментари Харесай

Полицайката Симона Радева получавала по 2000 лв. от Семерджиев, за да му осигурява „чадър“

Полицайката Симона Радева е получавала по 2000 лева месечно, с цел да прикрива предизвикалия смъртоносната злополука в София Георги Семерджиев, твърди Нова ТВ. Според източници на медията тя постоянно се возела в колата му и когато бил спиран за инспекция на пътя – показвала служебната си карта.

Преди часове от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че Радева е краткотрайно отстранена от служба поради нарушавания на Етичния кодекс на ведомството.

По непотвърдена информация дисциплинарното произвеждане против нея е поради клипове с нейно присъединяване, качени в мрежата. На някои от тях се вижда по какъв начин тя размахва белезници.

Наказанието може да се апелира по административен ред.

Източници от следствието съобщили, че служители на реда от пък употребили гратис услуги в автомивката на Семерджиев. В подмяна му давали информация за това къде ще бъдат разполагани постове на пътни служители на реда, както и за идни.

Камери за видеонаблюдение са снимали по какъв начин Радева и двама чиновници на 4 районно управление (на МВР), благодарение на която Семерджиев влезнал в жилището си в минутите след предишния вторник.

Според други източници през 2018 година Семерджиев е бил при спецакция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР