Полицайката Симона, която покри шофьора-убиец Георги Семерджиев, скри всички снимки

...
Полицайката Симона, която покри шофьора-убиец Георги Семерджиев, скри всички снимки
Коментари Харесай

Скандално ВИДЕО ! Полицайката Симона е била една от най-развратните участнички на Мис Силикон

Полицайката Симона, която покри шофьора-убиец Георги Семерджиев, скри всички фотоси в профилите си в обществената мрежа, само че Lupa.bg откри видео, в което тя сама споделя по какъв начин са се изпразвали върху нея и че не обичала да свършват върху лицето ѝ - нищо, че носила очила. Кадрите са от присъединяване в състезанието "Мис Силикон " през недалечната 2018 година - конкурс, в който полицайката към днешно време с ненаситност е взела участие.

Във видеото тя дава на репортера Боби Стар, прочут с провокативното си държание и въпроси, да опипа гърдата ѝ, като даже сама натиска ръката му, за по-голям резултат. Клипът е със заглавие "Най-развратната Мис Силикон в историята ". Симона споделя, че си хванала гадже, преди да си постави силикона: "Нали някой би трябвало да го заплати ", изяснява с удовлетворена усмивка тя.

Палавата служителка на Министерство на вътрешните работи признава във видеото, че няма неща, които не прави в секса. Веднъж дневно правила и анален секс.

Припомняме, че незабавно откакто Георги умъртви с крадената си кола две млади девойки, полицайката Симона избяга от мястото на престъплението, вместо да помогне на хората и да види какви са вредите от безумието на приятеля си. Най-нагло дни след злополуката Симона написа, че съвестта ѝ е чиста и даже се закани да съди хора и медии, които дръзнали да я упрекват.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР