Полицайка е отказала да даде кръвна проба за алкохол в

...
Полицайка е отказала да даде кръвна проба за алкохол в
Коментари Харесай

Хванаха полицайка да шофира пияна в Равадиново, държала се арогантно с колегите си

Полицайка е отказала да даде кръвна проба за алкохол в Бургаско, против нея е формирано дисциплинарно произвеждане.

Тя ще бъде краткотрайно отстранена от служба. Това заяви базирайки се на информация на ОДМВР-Стара Загора.

Около 5:10 часа наоколо до разклона за бургаското село Равадиново чиновници на районно управление (на МВР) - Созопол са спрели за инспекция автомобил, ръководен от жена. Тя е отказала да даде проба за алкохол с техническо средство, след което ѝ е публикуван ваучър за кръвна проба, само че не се е явила в избраното здравно заведение. По случая е формиран Акт за определяне на административно нарушаване. Установено е, че дамата е младши полицейски контрольор във Второ районно управление (на МВР) - Стара Загора.

Служителката на Министерство на вътрешните работи е къмпингувала на "Златна рибка " и е подала сигнал на 112 за зародил скандал сред лагеруващи. При идване на униформени от РУ-Созопол, тя се е държала надменно с сътрудниците си и се намесила при осъществяване на служебните им отговорности. Управителят на къмпинга я изгонил, след което тя се качила на колата във очевидно нетрезво положение. Малко по-късно е спряна за инспекция.

"Припомняме, че един от целите на Министерство на вътрешните работи, който министър Иван Демерджиев означи още при встъпването си в служба бе, че управлението на министерството ще бъде взискателно по отношение на работата на чиновниците и безкомпромисно във връзка с всяко позволено от тях престъпление ", пишат в прессъобщението от Министерство на вътрешните работи.

“Ръководството на Министерство на вътрешните работи няма да толерира сходни случаи и мигновено ще взима мерки”, съобщи по мотива министър Демерджиев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР