Полицаят, който простреля 19-годишен младеж в Плевен, е с повдигнато

...
Полицаят, който простреля 19-годишен младеж в Плевен, е с повдигнато
Коментари Харесай

5000 лв. гаранция и обвинение за полицая, прострелял младеж в Плевен

Полицаят, който простреля 19-годишен юноша в Плевен, е с повдигнато обвиняване и наложена гаранция от пет хиляди лв.. Това оповестиха на Районната прокуратура в Плевен.

Обвинението е за това, че на 6 юни в Плевен, в качеството на полицейски орган и във връзка осъществяване на службата и функционалностите му, той е възпроизвел изстрел с огнестрелно оръжие, с което предизвикал междинна телесна щета на С. Д. на 19 години.

За това закононарушение законът планува наказване от две до 10 години отнемане от независимост. Спрямо причинителя е взета мярка за неотклонение " парична гаранция " в размер на 5000 лв., допълват от прокуратурата.

Действията по следствие на осъщественото закононарушение не престават под надзора на Районната прокуратура в Плевен.

Инцидентът се е случил на 6 юни, когато младежът е прострелян от служител на реда след непокорство на сигнал за инспекция в Плевен. Униформените дали знак за прекъсване на лек автомобил, само че когато тръгнали към колата за инспекция, лидерът потеглил с висока скорост и напуснал мястото. Служител на Министерство на вътрешните работи е създал изстрели, в следствие от което един от пасажерите на задната седалка е ранен. Водачът на автомобила е потърсил здравна помощ и потърпевшият е бил настанен за лекуване в болница.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР