Полицай от щата Кънектикът, който уби 19-годишен мъж, докато стреля

...
Полицай от щата Кънектикът, който уби 19-годишен мъж, докато стреля
Коментари Харесай

Полицай от Кънектикът, който застреля смъртоносно мъж в спряла кола, ще бъде изправен пред съда

Полицай от щата Кънектикът, който умъртви 19-годишен мъж, до момента в който стреля със седем изстрела в спряла кола през 2020 година, ще бъде изправен пред съда за непредумишлено ликвидиране.

Изборът на правосъдни заседатели е плануван да стартира в сряда в процеса против служител на реда Браян Норт. Норт пледира почтен за непредумишлено ликвидиране първа степен с огнестрелно оръжие при гибелта на Мубарак Сулеман в Уест Хейвън.

Сулмейн беше откраднал кола за споделено пътешестване и поведе служители на реда в високоскоростно гонене на междущатска автомагистрала 95 преди Норт да открие огън в прозореца на водача отблизо разстояние вечерта на 15 януари 2020 година, съгласно управляващите.

Норт сподели на следователите, че е стрелял, тъй като Сулемейн е имал нож и е изглеждал подготвен да нападна други служители на реда от другата страна на колата.

Но общоприет контрольор Робърт Девлин, чиято работа проверява всички използва на смъртоносна мощ от полицията в Кънектикът, заключи, че стрелбата не е била оправдана.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР