Полицай от районното управление в АЕЦ Козлодуй е пребил тази

...
Полицай от районното управление в АЕЦ Козлодуй е пребил тази
Коментари Харесай

Бул Нюз: Полицай от АЕЦ Козлодуй преби почти до смърт жена си във Враца, едва не я застреля

Полицай от районното ръководство в АЕЦ Козлодуй е пребил тази нощ съвсем до гибел брачната половинка си, съобщава сайтът BulNews.

``
реклама
Малко след 5 часа тази заран разтревожени съседи подали сигнал на тел. 112, че от жилище на ул. „ Стоян Заимов “ във Враца се чуват женски писъци и крясъци за помощ.
Пристигналият патрул на полицията заварил потресаваща обстановка. Мъж пребил грубо жена си, като целият апартамент бил в кръв. Незабавно бил извикан незабавен екип, който транспортирал потърпевшата полужива към болничното заведение, където се борят за живота й. С последни сили дамата едвам съумяла да опише, че мъжът й почнал неоснователно да я постанова, като няколко пъти слагал револвер до главата й с желанието да я гръмне.
Оказало се, че побеснелият брачен партньор е пийнал и е чиновник в районното ръководство на полицията в АЕЦ Козлодуй, твърди BulNews. Ченгето работело там от 8 година, като преди този момент към 5 м. е бил в РУП Враца.
Побеснелият служител на реда е бил неотложно задържан, като са му отнети значката и служебното оръжие. По случая към този момент работи Окръжната следствена работа. Тежкият случай незабавно е докладван и на вътрешния министър.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР