Полицай от парковата полиция на САЩ, който не беше на

...
Полицай от парковата полиция на САЩ, който не беше на
Коментари Харесай

Полицейски служител на парковата полиция на САЩ уби свой колега при неволна стрелба в апартамент във Вирджиния, казва полицията

Полицай от парковата полиция на Съединени американски щати, който не беше на работа, умъртви сътрудник служител на реда, който не беше на работа, при неволна пукотевица в апартамент във Вирджиния през уикенда, полицията споделих. 25-годишният Александър Рой беше задържан и упрекнат в непредумишлено ликвидиране при случая, при който се смяташе, че алкохолът е фактор, се споделя в изказване на полицейското ръководство на окръг Феърфакс.

Джеси Браун Ернандес, 22, умря в пукотевица, оповестиха от полицията. Ернандес и Рой бяха служители на реда от Парковата полиция на Съединени американски щати, федерална правоприлагаща организация, която е част от Службата за национални паркове.

Двамата мъже бяха с различен офицер от Парковата полиция, който не беше на работа, и четвърти човек в жилището в Маклийн, Вирджиния, отвън Вашингтон, окръг Колумбия, сподели полицията. Служителите на окръг Феърфакс се отзоваха на местопроизшествието в 00:20 сутринта в неделя.

Пред филиала на CBS WUSA-TV полицията в парка сподели, че е осведомена с случая.

„ В момента фокусът ни е върху в поддръжка на фамилията, приятелите и сътрудниците на нашите чиновници, участващи в този драматичен случай “, сподели организацията.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР